5 weetjes over Lady Gaga

20 maart 2023
Deze week zetten we de spotlight op Lady Gaga, een van de meest invloedrijke artiesten van dit moment. Eind deze maand, 28 maart, wordt ze 37 jaar, dus we blikken graag terug op haar indrukwekkende muziekcarrière tot zover.

Lookalike van Amy Winehouse

In het begin van haar carrière werd ze, mede door haar van nature donkere haar, verward met Amy Winehouse. Dit is een van de redenen waarom ze haar haar heeft geblondeerd.

Vriendschap met Deepak Chopra

Ze is goede vrienden met de Indiase schrijver en spreker Deepak Chopra. Hij is haar grote inspiratiebron op het gebied van spiritualiteit en geeft haar regelmatig tips en advies.

Klasgenoten met Paris Hilton

Ze was een klasgenoot van Paris Hilton. Ze gingen beide naar de middelbare meisjesschool Convent of the Sacred Heart in New York.

Haar vele tatoeages

Ze heeft 14 tatoeages, waaronder de tekst ‘Little Monsters’ op haar arm, een hartje met ‘Dad’ op haar linker schouderblad en een eenhoorn met de woorden ‘Born This Way’ op haar linker dij.

Born This Way Foundation

Samen met haar moeder, Cynthia Germanotta, heeft ze de Born This Way Foundation opgericht. Een non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid van jongeren.

Deel dit artikel: