5 dingen die je nog niet wist over Justin Timberlake

29 mei 2023
Elke week staat een artiest in de spotlight met een indrukwekkende muziekcarrière, die daarom de aandacht verdient. Deze week is dat Justin Timberlake.

The Mickey Mouse Club

Als kind speelde hij mee in Disney's The Mickey Mouse Club. Ook Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling en JC Chasez deden hier aan mee, begin jaren 90.

N’Sync

Hij begon in de boyband N’Sync toen hij 14 jaar oud was. De moeder van Justin Timberlake heeft die naam verzonnen, door de laatste letters van de namen van de groepsleden achter elkaar te zetten. Namelijk: justiN, chriS (Chris Kirkpatrick), joeY (Joey Fatone), jasoN (Jason Watkins, die in de groep zat voordat Lance Bass erbij kwam) and j.C. (JC Chasez).

Break A Leg

Hij heeft vaker wat gebroken tijdens optredens. Tijdens dansrepetities brak hij zijn voet. En een paar jaar daarvoor gleed hij uit op het podium door een plas water. Er werd tijdens dat concert met water gesproeid over het publiek vanwege enorme hitte, en door die glijpartij brak hij zijn duim. Het leven van een wereldster gaat niet altijd over rozen.

Tequila

Zoals veel wereldsterren heeft hij ook ondernemingen naast zingen en acteren. Zo heeft hij een eigen tequila merk, genaamd Sauza 901. Het nummer 901 verwijst naar zijn buurt waar hij woonde in Memphis, Tennessee in Amerika.

Dure toast

Het verhaal gaat dat hij ooit in een restaurant een stuk toast liet liggen, dat hij half had opgegeten. Vervolgens heeft de ober van het restaurant dit verkocht op Ebay voor ruim 1000 dollar.

Deel dit artikel: