5 dingen die je nog niet wist over Katy Perry

24 juli
Deze week extra veel aandacht voor een van de succesvolste artiesten uit de zeroes: Katy Perry.

Haar echte naam

Katy Perry's echte naam is Katheryn Elizabeth Hudson. Ze koos de artiestennaam "Katy Perry" om verwarring te voorkomen met de actrice Kate Hudson.

Christelijke achtergrond

Katy Perry's ouders en grootouders waren evangelische predikanten, wat haar sterke christelijke achtergrond verklaart. Opvallend is dat vóórdat Katy’s moeder trouwde en predikant werd, ze gedate heeft met gitaarheld Jimi Hendrix.

Huisdier

Ze heeft jarenlang een kat gehad, met de naam Kitty Purry. Haar kat werd zelf ook beroemd, mede dankzij een eigen blog en instagram-account voor de kat. Helaas is Kitty Purry een paar jaar geleden overleden.

Voorgaande relaties

Katy Perry heeft relaties gehad met verschillende beroemdheden, waaronder Travis McCoy, de leadzanger van de Amerikaanse band Gym Class Heroes. Daarna volgde de Britse komiek en acteur Russell Brand in 2010. Hun huwelijk duurde maar kort en ze scheidden in 2012. Na haar scheiding van Russell Brand had Katy Perry een knipperlichtrelatie met zanger John Mayer. Katy Perry begon een relatie met de Britse acteur Orlando Bloom in 2016. Ze waren een tijdje uit elkaar, maar verloofden zich uiteindelijk in 2019. Ze hebben samen een dochtertje.

Twitter

Ze is de eerste persoon die meer dan 100 miljoen volgers heeft op Twitter, een mijlpaal die ze in 2017 bereikte.

Deel dit artikel: