MAROON 5 In het Goffertpark in Nijmegen

15 november 2022
Goed nieuws voor de MAROON 5 fans onder ons. De band begint in juni 2023 aan hun Europese tour! En staan op 25 juni in het Goffertpark in NIjmegen.

Het begin van Maroon 5

Met hun debuutalbum 'Songs of Jane' veroverde deze Amerikaanse band  in 2004 de wereld, hits als 'This Love' en 'She WIll Be Loved' hoor je ook regelmatig op Nostalgie voorbijkomen.

Met hun persoonlijke mix van rock en R&B zetten ze zichzelf op de kaart. Naast 90 miljoen verkochte albums en 550 miljoen singles behaalden zij al gouden en platina certificaties in verschillende landen.

Nieuwste album: JORDI

Met hun nieuwste album JORDI uit 2021, behaalde de vijfkoppige band onder leiding van Adam Levine al een miljard Spotify streams en 700 views op YouTube. Met een hitsingle die je misschien wel bekend in de oren klinkt 'Beautiful Mistakes', waarop de band samenwerkte met Megan Thee Stallion:

Tickets

Wil jij naar dit concert om te genieten van de classics, hits en nieuwe muziek van de band? Zorg er dan voor dat je vrijdag 18 november om 10:00 uur klaar zit, dan start de ticketverkoop namelijk via www.ticketmaster.nl

Deel dit artikel: