Coldplay komt in 2023 met World Tour

23 augustus 2022
Coldplay heeft hun Europese tour aangekondigd, zo keren ze in juli 2023 terug naar Nederland voor een show of a lifetime.

Coldplay keert volgend jaar terug naar Nederland! De band zal in 2023 op zaterdag 15 en zondag 16 juli twee concerten geven in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Zet dan alvast een agenda melding aan voor donderdagochtend 25 augustus, dan opent de kaartverkoop namelijk om 10:00 via de site

Wat kun je verwachten?

Naast de muziek van het nieuwe album 'Music Of The Spheres' waaronder de nieuwe single 'Humankind' kun je ook een spectaculaire show verwachten zoals je dit van Coldplay gewend bent.

Duurzaam concert

Wist je dat de show tevens wordt aangedreven door 100% duurzame energie? Naast een batterijsysteem gemaakt van 40 elektrische BMW autobatterijen, elektrische fietsen en windmolens, helpen de concertbezoekers ook een handje mee met het opwekken van duurzame energie via de speciaal gemaakte dansvloeren. Als dit nog niet genoeg was, wordt er ook nog eens voor elk verkochte ticket een nieuwe boom geplant.

Genoeg reden dus om een kaartje te kopen! Dit kan via de site van Ticketmaster

Deel dit artikel: