Deze actie is verlopen

Win tickets voor het Beach Festival én een hotelovernachting in Dune Hotel

13 juni 2023
Vanaf maandag 26 juni maak je bij Nostalgie kans op tickets voor het Beach Festival in Nieuwpoort én een hotelovernachting voor twee personen. Wij leggen je in dit artikel uit hoe jij kans maakt op deze mooie prijs.

Beach Festival

Het Beach Festival viert dit jaar zijn 8ste editie en zal plaatsvinden in het Maritiem Park aan de jachthaven van Nieuwpoort op 4 en 5 augustus. Verwacht optredens van onder andere Mika, The Levellers, Texas, Fleetwood Mac tribute band, Susan en Freek, Billy Ocean, Zara Larsson. Alvast een voorproefje van deze artiesten? Tune dan de komende week in bij Nostalgie, daar hoor je ze extra veel voorbijkomen.

Hotelovernachting

Naast de tickets die je kunt winnen voor het Beach Festival, maak je ook kans op een hotelovernachting voor twee personen in een dubbel deluxe kamer inclusief een ontbijt van vrijdag 4 op zaterdag 5 augustus in Dune Hotel Nieuwpoort.

Dune Hotel Nieuwpoort

Kom genieten bij het nieuwste en gezelligste hotel in Nieuwpoort waar je ondergedompeld wordt in een sfeer van comfort, luxe en gezelligheid. Met 88 luxe kamers en suites gelegen op een absolute toplocatie, midden in het duingebied en op amper 150 meter van het strand en het bruisende centrum van Nieuwpoort. Neem hier alvast een kijkje binnen het Dune hotel. Dune Hotel Nieuwpoort: Da’s pas een vooruitzicht!

Zo win je tickets én een overnachting

Bij Nostalgie kun jij in de week van maandag 26 juni tickets én een hotelovernachting winnen. Het enige wat je daarvoor moet doen is doorgeven hoeveel hits jij terughoort in de speciale mix die je terughoort bij Nostalgie. Dus luister van maandag 26 juni naar Nostalgie en geef via App de Studio' of via onderstaand formulier door hoeveel nummers jij in deze mix hebt gehoord:

Op 30 juni maakt Jan-Paul Grootentraast de winnaars bekend tijdens zijn show 'Let's Work'. Via een loting worden 5x2 tickets weggegeven voor Beach Festival Nostalgie inclusief hotelovernachting voor 2 personen.

De actievoorwaarden vind je hier.

Deel dit artikel: