Wist je dit al over Eros Ramazzotti?

13 februari
Het is weer een nieuwe week, en dat betekent ook een nieuwe artiest van de week bij Nostalgie namelijk Eros Ramazotti! Wij vertellen je 5 verrassende weetjes over deze artiest in dit artikel.

Voetalsupporter van Juventus

De Italiaanse Eros Ramazzotti is geboren in Rome, maar toch al jaren groot voetbalfan van Juventus. Hij heeft zelfs een onderscheiding gekregen als waardering voor zijn jarenlange support.

Eros werd bijna accountant

Eros is altijd met muziek bezig geweest. Voordat hij doorbrak, heeft hij een poging gedaan om boekhouding te studeren en te gaan werken als accountant. Maar ‘de cijfers dansten door zijn hoofd’ en bleven niet hangen, en hij kon alleen maar aan muziek denken. Dus toen heeft hij toch de definitieve keuze gemaakt om zijn muzikale passie na te jagen.

Verlegenheid

Hij heeft in interviews toegegeven ontzettend verlegen te zijn geweest, voordat hij bekend werd. Dit was een groot obstakel in zijn leven dat hij moest overwinnen. Toen hij in die tijd verhuisde naar Milaan, om een start te maken met zijn muziekcarrière, durfde hij zelfs niet in z’n eentje een restaurant binnen te stappen.

Onder de radar

In de media is hij heel gesloten over zijn privéleven. Wel weten we dat hij 2 keer is getrouwd en 3 kinderen heeft. Maar zij zijn weinig in de spotlight en Eros deelt weinig over zijn gezinsleven. Ook heeft hij een hele kleine vriendenkring.

Filmcarrière

Toen hij 10 jaar oud was had hij een kleine figurantenrol in een Italiaanse comedy serie genaamd ‘Amarcord’. Zijn rol werd omschreven als ‘jongen’ zonder officiële credits. Dit was meteen ook het einde van zijn filmcarrière, want hij heeft later nooit meer in films of series geacteerd.

Deel dit artikel: