Madonna komt in december naar Nederland

17 januari 2023
Madonna heeft vandaag Madonna: The Celebration Tour aangekondigd via een iconische viral video met een eerbetoon aan haar baanbrekende film Truth or Dare. Op vrijdag 1 december staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ben jij er ook bij?

Madonna, de meest succesvolle vrouwelijke soloartiest aller tijden komt met een nieuwe tour! Zo kondigde ze eerder vandaag aan via Instagram.

The Celebration Tour

Het thema van de tour is een celebration van haar grootste hits van de afgelopen jaren. Denk aan Like A Virgin, Material Girl, Like A Prayer, Holiday en natuurlijk nóg veel meer om op te noemen. 

De wereldwijde tournee door 35 steden begint op zaterdag 15 juli in Noord-Amerika en trekt daarna door naar Europa, eindigend in ons kikkerlandje. Zo speelt ze op vrijdag 1 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Madonna brengt met deze tour een eerbetoon aan de stad New York waar haar muziekcarrière begon en wilt daarnaast de fans meenemen op een artistieke reis. De 64-jarige zangeres kwam al eerder naar buiten met een reactie over haar aanstaande tournee: "We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk nummers te verkennen om de show te brengen waar onze fans op hebben gewacht".

Tickets

We kunnen wel zeggen dat dit een one's in a liftetime ervaring gaat worden. Eentje die wij zeker niet willen missen. De ticketverkoop start op vrijdag 20 januari om 10:00 via ticketmaster. Sta jij die ochtend klaar in de startblokken?

Deel dit artikel: