5 dingen die je nog niet wist over… Madonna

30 januari
Dit keer is Madonna artiest van de week. Een welbekend feit is dat Madonna de bestverkopende en succesvolste vrouwelijke artiest aller tijden is. Maar welke dingen weet je nog niet de Queen of Pop? Dát vertellen we je in dit artikel.

Madonna's eerste baantje

De carrière van Madonna begon niet zo glansrijk als je misschien denkt. Een van haar eerste baantjes was namelijk bij donutketen Dunkin’ Donuts in New York. Haar carrière als donut verkoopster was alleen niet voor lange termijn. Ze werd na anderhalf jaar al ontslagen, omdat ze jam in het gezicht van een klant spoot.

Walk of Fame

Madonna heeft géén ster op de beroemde Walk of Fame. Als iemand een ster verdient op de Walk of Fame is het Madonna. Zou je zeggen. Alleen heeft de diva er uiteindelijk zelf voor gezorgd dat ze vandaag de dag niet in het bezit is van een ster op de Walk of Fame. In 1990 kreeg ze namelijk een Hollywoodster aangeboden, maar is ze hier nooit op ingegaan. Nadat de uitnodiging was verlopen, was het niet meer mogelijk om een eigen ster te krijgen. Een woordvoerster liet destijds weten dat Madonna geen enkele interesse toonde in een eigen ster.

Borsten verzekeren

Naar verluidt heeft ze haar borsten laten verzekeren voor ongeveer 2 miljoen dollar. 1 miljoen dollar per borst.

Familie van Gwen Stefani

Ze is verre familie van zangeres Gwen Stefani. Dit gaat terug via de schoonmoeder van haar oudtante.

Angst voor onweer

De Queen of Pop lijkt fearless, maar heeft wel degelijk angsten. Een daarvan is haar angst voor onweer. Ze vraagt dan ook voor ieder optreden het weerbericht voor de komende dagen. Dan kan ze zich voorbereiden op het ergste!

Madonna hoor je deze week extra veel bij Nostalgie

Omdat Madonna artiest van de week is, hoor je haar de komende dagen extra veel terugkomen op Nostalgie. Schakel jij ook in?

Deel dit artikel: